AVENTURA #1 DE REIS

Adiós

1

Na het drogen van liters tranen tijdens de autorit, kwamen we aan in Zaventem. Het loslaten en wegdraaien van mensen waar je van houdt is vreselijk. Dus ik scande huilend mijn ticket en liep het poortje door.

Lima

2.JPG

Aangekomen in Lima stonden we te wachten op onze koffers. Langzaamaan kwamen ze binnengegleden, maar onze kleine koffers bleven weg. Blijkbaar waren deze achtergebleven in Madrid en zouden ze deze binnen de twee dagen opsturen. Vol goede moed gingen we verder. Jammer maar helaas werd onze vlucht naar Cuzco geannuleerd door weersomstandigheden en zat er niks anders op dan een nacht in Lima te blijven.

Fiesta fiesta

3

Met een taxi reden we naar een klein hotel dichtbij de luchthaven van Lima. De inkomhal van het hotel was gereserveerd voor het 85e verjaardagsfeest van een familielid. Stiekem was ik heel blij om een bed te zien, maar onze kamer bevond zich net boven het orkest van het feest. De eindeloze verjaardagsliedjes bonsden door het ultradunne raampje van de kamer. Om drie uur vertrokken we alweer, met nog minder slaap dan voordien, naar de luchthaven.

Cuzco

4

Duizelig en blij kwamen we aan in Cuzco. Door het hoogteverschil voelden we ons allemaal een beetje ziek, maar gelukkig stond mamita Cristina ons op te wachten en stopte ons direct in een warm bed.

Hasta luego amigos,
Inez


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s