AVENTURA #2 LAGUNA HUMANTAY

Op vrijdag stemden we impulsief toe om op zaterdag mee te gaan naar Laguna Humantay. Om acht uur ‘s ochtends slingerden we met een busje over de bergen richting Mollepata. Toen we arriveerden voelde ik me duizelig en misselijk. We waren nog niet zo lang in Cuzco en ik was dus ook nog niet gewend aan het hoogteverschil. Bij elke stap duizelde ik in het rond en bij elke steen die ik zag nam ik een rustpauze. Een oude man met een paard wandelde voorbij. Hij zag dat ik het moeilijk had en vroeg of hij me naar boven mocht brengen met zijn paard. Ik heb hier lang over getwijfeld, maar ik ben uiteindelijk met hun meegegaan.

Bijna aan het meer, kwam ik mijn groep weer tegen. Het was nog even klauteren en springen voor we het prachtige meer konden zien. Eenmaal aangekomen werden we stil. De bergen waren prachtig en het water was oogverblindend.

Ik had er een hele dag kunnen zijn, maar we moesten bij de bus zijn voor weer het donker werd.

Hebben jullie al een wandeling gepland naar Laguna Humantay? En euhm, mag ik dan mee?

Hasta luego amigos,
Inez


Een reactie op “AVENTURA #2 LAGUNA HUMANTAY

  1. Hey Inez , Een heel avontuur de reis op zich, ik kan het geloven dat het enorm deugd deed door jullie Peruviaanse mama warm onthaald te worden. Goed dat de handbagage rap achterna gekomen is. Het zal inderdaad wel enkele dagen vergen om aan dat hoogteverschil te wennen, jullie zitten ahw met jullie hoofd in de wolken. Ik vind het enorm interessant door jou een stuk van Peru te leren kennen, het berglandschap is idd adembenemend mooi.
    Vele groetjes van Ann en Fons

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s